Login ouders

 

Zoek een geboortelijst


Geboortelijstje

Is er een prinsje of een prinsesje op komst? Dan moet u bij Elisa zijn !
Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een complete geboorteset voor uw nieuwkomertje en dit ... in de mooiste babyboetiek van Kortrijk ! Samen met ons kan u een prachtig kamertje, mooie outfits, praktische wandelwagen en noem-maar-op uitkiezen en dit binnen de mooiste merken.

Wij raden u aan drie maanden voor de bevallingsdatum een afspraak bij ons te maken. Dit kan tijdens de openingsuren (behalve op zaterdag) en als dat niet lukt, maken wij ons vrij op een moment dat beter geschikt is voor u. U dient, zeker voor uw eerste kindje, zo’n twee uur te voorzien. Zo kunnen we dit in alle rust doornemen.

Het opgestelde lijstje wordt u nadien per mail doorgestuurd en wordt definitief als u ons dit schriftelijk bevestigt.


Looptijd en kortingen

Een lijstje wordt zo’n twee maanden na de geboorte afgesloten, waarna u van ons een aankoopbon krijgt van 10% op het totaalbedrag van het lijstje (uitgezonderd meubeltjes, gesoldeerde artikelen en geschenkbonnen). Deze aankoopbon blijft één jaar geldig.


Vrijblijvende of gereserveerde artikelen

Als u uw uitgekozen spulletjes zeker wil, dan worden deze voor u opzij gelegd of besteld. In dit geval geldt er een aankoopverplichting op deze artikelen. Zonder aankoopverplichting kan ook, maar deze kunnen dan niet voor u gereserveerd worden en dan is er natuurlijk een risico dat deze er niet zijn op het ogenblik dat iemand het wil schenken. In dat geval krijgt u een cadeaubon in de plaats van het artikel en kunnen wij het, indien gewenst, voor u bijbestellen.

Op kledij geldt de prijs die van toepassing is op het ogenblik dat u deze reserveert en dus niet op het ogenblik van de schenking.

De meubeltjes en andere speciale artikelen zijn te bezichtigen in onze boetiek, maar voor levering moeten we die bestellen. Dit moeten we goed op voorhand doen, zodat u deze zeker heeft op het ogenblik van de geboorte.

Maar nu eerst genieten van je bolle buikje !.